Toon filters
Sluit filters

"Seehund"

Duitsland, Sleeswijk-Holstein, Süssauer Strand/Ostsee

  • Happy Home
Al vanaf:
€664,-
Bekijk Aanbod

Informatie "Seehund"

Klein maar fijn, op enige afstand van het fijne zandstrand van de Oostzee, staat dit leuke, moderne houten huis. Prive sauna. In de winter kunt u het gezellig maken bij de warme kachel in de woonkamer. In de zomer kunt u, op het grote terras, genieten van uw maaltijden en de frisse zeelucht. Dit vakantiehuis is geschikt voor een verblijf gedurende het gehele jaar.

Het Süssauer Strand is een lang natuurstrand, op het grootste deel hiervan zijn honden toegestaan. Het is gelegen in de 'mooiweerhoek' van Ostholstein in de buurt van het eiland Fehmarn. Voor de kinderen is er voldoende ruimte om te spelen en te ravotten in de speeltuin welke achter de dijk is gelegen.

Als u wilt vissen kunt u ook terecht aan het Süssauer Strand, hier is een zeeforellenstrook. Er is een fileerplaats en een mogelijkheid om gebruik te maken van de gemeenschappelijke vriezer.

Als het weer even niet meezit kunt u in de omgeving naar een van de vele bezienswaardigheden of recreatiemogelijkheden: het Ostseeheilbad Großenbrode, de meren van Schleswig-Holstein, het Hansapark in Sierksdorf en het eiland Fehmarn met een haai- en zeecentrum, een ezelpark en de 'Ark van Noah'. Denemarken ligt op korte afstand.

Goed gemarkeerde fietspaden voeren u door het mooie landschap van Schleswig-Holstein. De fietsen kunt u ter plaatse huren.

Ideale locatie voor een afwisselingsrijke strandvakantie!

Andere huizen in dit vakantiedorp : DSH700 - DSH795.

Vanaf 2016: gratis WLAN in het vakantiehuis! (Max. 2GB per week per boeking, max. 3 apparaten per huis).

Populair in Duitsland

Ontwikkeld door Luv Design